Tottenhamin manageri José Mourinho pitää silmällä Real Madrid -kapteeni Sergio Ramosin tilannetta, kertoo lontoolaislehti Evening Standard.

Ramosin, 34, sopimus Santiago Bernabéulla umpeutuu kauden 2020-2021 päätteeksi. Espanjan maajoukkuetähti ei ole toistaiseksi allekirjoittanut uutta jatkopahvia Los Blancosin kanssa, mikä on herättänyt lukuisten huippuseurojen huomion.

Jos Ramos ei solmi jatkosopimusta ja jättää Real Madridin ensi kesänä, on hänestä varmasti luvassa merkittävää kilpailua. Keskuspuolustajalla on lupa neuvotella ilmaissiirrosta muiden seurojen kanssa jo tammikuusta alkaen.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Kohtaavatko Sergio Ramosin ja José Mourinhon tiet toistamiseen? Kuva: Getty Images

Mourinho haluaa tiettävästi pitää huolen siitä, että Tottenham on mukana kinkereissä, jos sensaatiomaiselle kaappaukselle aukeaa aito tilaisuus.

[readmore from=Tottenham]

Mourinho työskenteli Ramosin kanssa Real Madridissa vuodet 2010-2013. Ramos on pelannut seuralle kesästä 2005 lähtien ja johdattanut joukkueensa esimerkiksi viiteen La Ligan mestaruuteen sekä kolmeen Mestarien liigan voittoon.

Jos Ramos kuitenkin jatkaa sopimustaan Real Madridissa tai päättää siirtyä muualle, on Tottenham valmis palaamaan Internazionale-puolustaja Milan Škriniarin kintereille.

25-vuotias slovakialaistoppari oli jo viime kesänä Tottenhamin tähtäimessä, mutta seurat eivät päässeet sopuun huippupelaajan hinnasta.

LUE MYÖS: