Turkkilaislähteet ovat tiistain ja keskiviikon aikana uutisoineet Arsenalin Mesut Özilin siirrosta Fenerbahcheen. Osa tiedotusvälineistä on katsonut näiden juttujen vahvistuvan keskikenttäpelaajan eilen Instagramiin lataamasta kuvasta, jossa tämä poseeraa Instanbulissa. Kyseisen kuvan aihetunniste ”throwback” on ilmeisen kätevästi jäänyt huomaamatta.

Özilin agentti Dr. Erkut Sogut puhui asiasta ESPN:n James Olleylle, ja kuten arvata saattaa, on turkkilaislähteiden ”uutisissa” kyse pienestä varaslähdöstä. Pelaaja toki varmasti on siirtymässä, mutta mahdollisesti vasta sopimuksensa päätyttyä, ensi kesänä. Osoite on yhä avoin.

– Meillä ei ollut lupaa neuvotella ennen tammikuun 1. päivää, joten nyt olemme vasta alkaneet selvittää vaihtoehtoja.

– En voi puhua seuroista niiden nimillä, se olisi epä-ammattimaista. Sopimuksesta on kuitenkin nyt jäljellä alle kuusi kuukautta, joten on normaalia että kartoitamme parasta vaihtoehtoa Mesutille.

Pitkään toisteltu tieto siitä, ettei Özil lähde Lontoosta minnekään ennen sopimuksensa päättymistä, saattaa siis edelleen pitää paikkansa.

– Hän voi jäädä Arsenaliin kesään saakka, mutta toisaalta voi lähteä jo tammikuussa. Jos päätämme, että olisi parasta lähteä jo nyt, minun on puhuttava seuran kanssa. Jos taas teemme sopimuksen ensi kesälle, näille puheille ei ole tarvetta. Tulevien seitsemän-kymmenen päivän kuluessa asioiden pitäisi olla selkeämpiä.

MLS:n DC United on myös mainittu toistuvasti vaihtoehtona Özilin tulevaksi seuraksi.