Liverpool ja Manchester United kohtaavat sunnuntaina Valioliigan kärkikamppailussa Anfieldilla.

Kauan odotettua klassikko-ottelua ennen United tulee kuitenkin pelaamaan vielä tiistaina Burnleya vastaan Turf Moorilla. Manchesterilaisseuralla on Burnley-ottelussa oiva tilaisuus nousta sarjakärkeen [yksikin piste riittää], mutta ottelussa on myös riskinsä.

United-kippari Harry Maguiren varoitustili on nimittäin yhden päässä täyttymisestä, joten englantilaistopparin tulee olla erityisen tarkkana Burnleya vastaan. Maguire on kerännyt kuluvan kauden aikana neljä keltaista korttia, ja viides tietäisi yhden ottelun pelikieltoa.

Mikäli Maguire saa varoituksen Burnley-ottelussa, tulee hänen poissaolonsa kärkikamppailusta olemaan valtaisa takaisku Manchester Unitedille.

Maguire on ollut tämän kauden aikana sivussa vain kahdesta ottelusta. Näissä otteluissa Unitedin takalinjoilla on nähty toppariparina Lindelöf-Bailly sekä Lindelöf-Tuanzebe. Myös Lindelöf saattaa olla sivussa Liverpoolia vastaan, joten mikäli Maguire on korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa, Ole Gunnar Solskjærin on nimettävä kentälle topparipari, joka ei ole pelannut kuluvan kauden aikana kertaakaan yhdessä.