Arsenalin ex-hyökkääjä Kevin Campbellin mukaan Norwichin keskikenttäpelaaja Emi Buendía sopisi täydellisesti Tykkimiesten riveihin.

Jo viime kesänä siirtohuhujen keskellä pyörinyt Buendia on yhdistetty viime päivien aikana vahvasti Arsenaliin, mutta Mestaruussarjan kärjessä majaileva Norwich on tehnyt selväksi, etteivät he halua myydä tärkeimpiä pelaajiaan tammikuussa yrittäessään nousta ensi kaudeksi takaisin Valioliigaan.

Norwichilla on kuitenkin tekemätön paikka, mikäli Arsenal lyö tiskiin kymmeniä miljoonia puntia. Campbell toivookin, että Arsenal saa haluamansa tammikuussa.

– Pidän hänestä todella paljon. Hänellä on ominaisuuksia, joita Mikel Arteta etsii pelaajasta, Campbell kertoi Football Insiderille.

– Hän on ahkera pelaaja, joka ei ainoastaan jakele syöttöjä, hän voi myös tehdä maaleja. Hänellä on sellaista energiaa, joka on puuttunut joukkueesta koko kauden ajan.

– Mielestäni hän olisi erittäin fiksu hankinta. Mestaruussarjassa on todella hyviä pelaajia, ja Buendia on yksi heistä. Hän sopisi täydellisesti Artetan palapeliin.