Hiljattain Valioliigan piikkipaikallakin käyneen Tottenhamin viimeaikaiset vaikeudet saivat keskiviikkona jatkoa, kun joukkue jämähti 1-1 -kotitasapeliin Fulhamia vastaan.

Spurs-kippari Harry Kane vei isännät johtoon avausjakson puskumaalillaan, mutta Fulhamin Ivan Cavaleiro tasoitti ottelun reilu vartti ennen päätösvihellystä.

Tottenhamilla oli useampia paikkoja sinetöidä ottelun voitto itselleen, mutta etenkin Son Heung-minin ruuti oli märkää. José Mourinho sadattelikin ottelun jälkeen hukattuja paikkoja, olihan kyseessä jo kolmas kerta viimeiseen kuuteen otteluun, kun Tottenham menetti voiton johtoasemasta.

– Toisella puoliajalla meillä oli suurin mahdollisuus tappaa peli, mutta kun ei tee sitä, ei voi myöskään päästää maaleja samalla tavalla kuin päästimme tänään, Mourinho sadatteli ottelun jälkeen.

– Tämä on ollut pohjimmiltaan sama tarina kauden alusta lähtien. Emme pysty tappamaan pelejä. Tänäänkin meillä oli ensimmäisellä puoliajalla selvä tilanne, jossa olisimme voineet, ja meidän olisi pitänyt, tappaa peli.

– Ja kun katsoo maaleja, jotka olemme päästäneet, niitä ei ole myöskään helppo sulattaa.

Tottenham on Valioliigan sarjataulukossa sijalla kuusi kerättyään kauden 17 ottelustaan 30 pistettä. Sarjakärki Manchester United on kuusi pistettä pohjoislontoolaisseuraa edellä.