Southampton ja Bournemouth puuhaavat merkittävää vaihtokauppaa siirtoikkunan viimeisenä päivänä.

The Athletic kertoo, että vaihtokaupassa Bournemouthin Joshua King siirtyisi pysyvästi Southamptoniin pientä siirtokorvausta vastaan. Southamptonin Shane Long puolestaan matkaisi Bournemouthiin loppukauden pituiselle lainalle osto-option kera.

Athleticin tietojen mukaan 34-vuotias Long on sinut vaihtokauppa-ajatuksen kanssa, mutta Southamptonin pitäisi vielä saada myytyä ajatus 29-vuotiaalle Kingille, jonka ura on vedenjakajalla.

King on Norjan maajoukkuehyökkääjä, joka on urallaan pelannut Valioliigassa yhteensä 161 ottelua tehoin 48+15. Tällä kaudella ruuti Mestaruussarjassa on ollut märkää eikä mies ole tehnyt vielä maalin maalia pelaamassaan 12 sarjaottelussa. FA Cupissa tehoja on sentään syntynyt kahdessa ottelussa kolmen maalin ja kahden maalisyötön verran.

Long on Irlannin maajoukkuehyökkääjä, joka on urallaan tahkonnut Valioliigassa huimat 331 ottelua tehoin 55+31. Tällä kaudella vastuuta on tullut 14 ottelussa yhteensä vain 291 minuutin verran, eikä tehoja ole toistaiseksi syntynyt.

Norjan maajoukkueessa King on paukuttanut 51 ottelussa 17 maalia. Longin maajoukkuetilastot näyttävät 13:a maalia 81 ottelussa.

Älä missaa hetkeäkään siirtomarkkinoilla, vaan hyppää LIVE-seurantaamme TÄSTÄ!