Manchester Unitedin keskuspuolustaja Harry Maguire on ollut yksi joukkueensa tärkeimpiä pelaajia siitä lähtien, kun Leicester kauppasi hänet 87 miljoonalla eurolla Old Traffordille kesällä 2019.

Maguire on kantanut kapteeninnauhaa Ole Gunnar Solskjærin alaisuudessa tammikuusta 2020 lähtien, mutta kaikki eivät ole vieläkään vakuuttuneita Englannin maajoukkuetopparin johtajuustaidoista.

Unitedin entinen huippupuolustaja Paul Parker on kehottanut Solskjæria hankkimaan kaksi uutta keskuspuolustajaa Maguiren korvaamiseksi, syyttäen 27-vuotiasta samalla joukkuetovereittensa asettamisesta surkeisiin asemiin.

– Manchester Unitedin tämänhetkisestä sijoituksesta huolimatta, sen on vahvistettava joukkuettaan kesän siirtoikkunassa, Parker totesi The Sunille.

– Ihmiset puhuvat paljon siitä, miten seuran pitäisi löytää uusi kumppani Harry Maguirelle, mutta minä yrittäisin hankkia suoraan kaksi uutta topparia. Tai miksei seura voisi hankkia puolustajaa, joka pelaisi Victor Lindelöfin rinnalla?

[readmore from=Manchester-United]

– Harry Maguire ei ole johtaja. Hän pelaa itsekkäästi, istuu aivan liian matalalla, kuljettaa palloa vain muodollisuuden vuoksi ja ajaa itsensä jatkuvasti umpikujiin.

– [Viime kuun yllätystappiossa] Sheffield Unitedia vastaan hän asetti David De Gean surkeaan asemaan. Hänen purkupallonsa oli karmaiseva, mutta maalista syytettiin maalivahtia. Joskus on katsottava maaliin johtaneita tilanteita tarkemmin oikeiden virheiden löytämiseksi.

– Olen ollut epävarma Maguiresta aina siitä päivästä lähtien kun Manchester United hänet hankki. Kun seura maksoi hänestä 87 miljoonaa euroa, he eivät saaneet 87 miljoonan euron arvoista keskuspuolustajaa. Se oli mielestäni erinomaista bisnestä Leicesteriltä.