Kuten Valioliigan, niin myös Fantasy Premier Leaguen puolella eletään jännittäviä aikoja.

Lauantaina käynnistyy kauden suurin peliviikko Double Gameweek 26, eli jopa 17 ottelun kokoinen tuplapeliviikko. Jos hallussasi on vielä Wildcard, Bench Boost, Free Hit tai Triple Captain -chippejä, on nyt paras aika ottaa yksi niistä käyttöön.

Koska lauantaina starttaava kierros sisältää lähes kaksinkertaisen määrän otteluita, kannattaa pelaajavaihdot käyttää kohteisiin, joiden joukkueet pelaavat vähintään kaksi peliä.

  • HUOM: Deadline DGW26:lle on lauantaina 27.2. kello 13:00

Ainoastaan Arsenal, Brighton, Leeds, Newcastle, Southampton ja West Ham pelaavat vain yhden pelin tällä kierroksella, joten näiden joukkueiden riveihin ei lähtökohtaisesti kannata kajota.

Suurin pistepotentiaali makaa mielestämme seuraavan kolmen pelaajan harteilla. Heistä jokainen on myös vahva kandidaatti DGW26:n kapteeniksi, joten suosittelemme hankkimaan kolmikosta edes yhden – vaikka sisääntuominen verottaisikin sinulta 4-8 pistettä.

Fantasy Premier League

@OfficialFPL
🔵 Man City
🐺 Wolves
🟣 Burnley
🦊 Leicester
⚔️ Sheff Utd
🦁 Aston Villa
🦅 Palace
🔴 Man Utd
⚪️ Fulham
⚪️ Spurs
🔵 West Brom
🍬 Everton
🔴 Liverpool
🔵 Chelsea

Which team's #FPL fixtures look the best in #DGW26 and who will you be targeting? 💭

Harry Kane

Pelipaikka: FWD
Hinta:
£11.1
DGW26 ottelut: BUR (H), FUL (A)

Harry Kane voi nostaa Tottenhamin takaisin jaloilleen. Kuva: Getty Images

Vaikka Harry Kane ei ole tehnyt maalia hänen kahdessa viime ottelussaan, voi DGW26 tuoda Tottenham-tähden omistajille suorastaan jättimäisen pistepotin.

Eniten FPL-pisteitä kaikista hyökkääjistä kerännyt kärkimies (155p) istui koko ottelun penkillä, kun Tottenham murskasi Wolfsbergerin keskiviikkona Eurooppa-liigassa.

Jo 13 maalia tällä kaudella tehnyt Kane lähtee siis metsästämään lisäosumia tuoreilla jaloilla, kun vastaan asettuvat sarjataulukon häntäpäässä majailevat Burnley ja Fulham.

10 edellisessä ottelussaan Burnleya vastaan Kane on osunut kahdeksan kertaa. Fulhamia hän on puolestaan kurittanut jopa kuudesti edelliseen neljään peliinsä. Kane kantaa vastuun myös Tottenhamin rangaistuspotkuista.

  • Vaihtoehtoinen ratkaisu Tottenhamista: Heung-Min Son (MID, £9.5)

Dominic Calvert-Lewin

Pelipaikka: FWD
Hinta: £7.7
DGW26 ottelut: SOU (H), WBA (A)

Hinta-laatusuhteeltaan Dominic Calvert-Lewin on DGW26:n houkuttelevin vaihtoehto. Kuva: Getty Images

Evertonilla on luvassa kaksi todella houkuttelevaa ottelua, kun se kohtaa DGW26:lla heikkovireisen Southamptonin ja sarjan huonoimman puolustuksen omaavan West Bromin.

Tästä syystä Dominic Calvert-Lewin on halpaan hintaansa nähden todellinen no-brainer. Englantilaiskärki palasi viime viikonloppuna tositoimiin pienen loukkaantumisensa jälkeen ja hankki lyhyen esiintymisensä aikana rangaistuspotkun Liverpoolia vastaan.

Calvert-Lewin on tehnyt Kanen tavoin 13 maalia tällä kaudella ja avaa todennäköisesti kummankin Evertonin ottelun.

Ainoa asia, joka saattaa tehdä hänestä hieman heikomman vaihtoehdon Kaneen verrattuna, on rangaistuspotkut. Evertonissa ykkösvastuun niistä kantaa yhä keskikenttämies Gylfi Sigurdsson.

  • Vaihtoehtoinen ratkaisu Evertonista: Richarlison (FWD, £7.9)

Kevin De Bruyne

Pelipaikka: MID
Hinta: £11.8
DGW26 ottelut: WHU (H), WOL (H)

Pep Guardiola vahvisti Kevin De Bruynen olevan ”täysin kunnossa”. Kuva: Getty Images

Manchester Cityn syöttökone Kevin De Bruyne on palannut pelikuntoon suorastaan ihanteellisella hetkellä.

Belgialaistaikuri teki paluunsa pelikentille viime viikonlopun Arsenal-voitossa, mutta lepäsi keskiviikon Mestarien liiga -ottelun Borussia Mönchengladbachia vastaan.

Hänen voidaan täten olettaa aloittavan Cityn kummassakin kotipelissä DGW26:lla – mikä on arvokas asia, kun ottaa huomioon Pep Guardiolan arvaamattomat kierrätysmenetelmät.

De Bruyne on napsinut tällä kaudella vakuuttavat 10 maalisyöttöä ja kolme maalia, vaikka loukkaantumiset ovatkin rajoittaneet hänen peliaikaansa.

Ilkay Gündoganin ja Raheem Sterlingin epäonnistuttua pilkulta viimeisten kuukausien aikana, saattaa De Bruyne saada myös vastuun joukkueen seuraavista rangaistuspotkuista.

De Bruynen omistusprosentti on myös varsin alhainen (11.8%), minkä vuoksi häneltä kerätyt pisteet voivat tuoda omistajilleen suuren vihreän nuolen kierroksen päätteeksi.

  • Vaihtoehtoinen ratkaisu Man Citystä: Ilkay Gündogan (MID, £6.1)

TARKISTA VALIOLIIGA.COMIN FPL-SARJAN TILANNE TÄSTÄ