Valioliigan kärkikastiin lukeutuva Leicester kompuroi torstaina pahemman kerran, kun se hävisi Eurooppa-liigassa Slavia Prahalle 0-2-lukemin (lue lisää).

Yllätystulos varmisti Leicesterin putoamisen kilpailusta, mikä luonnollisesti ilahdutti tšekkiläisseuran manageri Jindřich Trpišovskýa.

Trpišovský ylisti joukkueensa saavutusta ja vertasi sitä jopa Leicesterin sensaatiomaiseen Valioliigan mestaruuteen kaudelta 2015-16.

KATSO MYÖS: Eeppiset voitonjuhlat – West Hamin maalitykki teki yllättävän esiintymisen, kun Leicester putosi Eurooppa-liigasta

– Tasoero joukkueiden välillä on uskomaton. Tämä on urheilullinen ihme. Vertaisin tätä siihen, kun Leicester voitti Valioliigan mestaruuden, Trpišovský täräytti häpeilemättömästi.

– Tämä on ainutlaatuinen kilpailu meille. Olen pyytänyt joukkuettani ymmärtämään, mitä he ovat juuri saavuttaneet, enkä usko heidän vielä sisäistäneen sitä.

Brendan Rodgers sen sijaan myönsi, että Leicester ansaitsi tulla pudotetuksi otteluparista, jossa se ei onnistunut kertaakaan maalinteossa.

[readmore from=Leicester]

– Meidän on opittava tästä. Tappio on paljon helpompi hyväksyä, kun et ole tarpeeksi hyvä kummassakaan osaottelussa, Rodgers totesi.

– Me palamme ruotuun ja siirrymme eteenpäin. Nautimme tämän kauden eurokokemuksesta ja haluamme olla parempia ensi vuonna.

– Valioliiga ja FA Cup olivat alun perinkin prioriteettimme. Halusimme suoriutua hyvin Eurooppa-liigassa, mutta nyt fokuksemme on täysin näissä kahdessa kilpailussa.

Lähde: BBC