Everton on parhaillaan Valioliigassa kahdeksantena.

Carlo Ancelottin miehistö tähtää edelleen ensi kaudeksi europeleihin. Kuudentena oleva Tottenham on vain kaksi pistettä Evertonia edellä.

Evertoniin viime syksynä siirtynyt James Rodríguez käväisi Marcan haastattelussa.

Jamesilta kysyttiin, voisiko Everton nousta tulevaisuudessa Real Madridin tai Bayern Münchenin tasoiseksi seuraksi. James on edustanut kumpaakin suurseuraa aiemmin urallaan.

– Miksei? Ensinnäkin meidän on taisteltava Valioliigan kärkisijoista. Edelliset kaksi ottelua eivät ole olleet järin hyviä, mutta tällainen Valioliiga on. Jokainen ottelu on kuin finaali ja uusi taistelu. Silti sen vuoksi olemme täällä. Valioliigassa menestyäksesi sinun on oltava hyvässä kunnossa ja henkisesti hyvin vahva.

Everton-luotsi Ancelotti on tunnetusti Jamesin suuri ihailija. Ancelotti hankki Jamesin Real Madridiin ja myöhemmin sai hänet Madridista lainalle Bayerniin. Nyt kaksikko työskentelee yhdessä Evertonissa.

– Olen valmentajan alaisuudessa, joka tuntee minut läpikotaisin. Hän tietää, miten tulla toimeen pelaajiensa kanssa. Olen loistavissa väleissä hänen kanssaan. Hän on minulle kuin isä. Sen vuoksi kaikki on ollut todella helppoa. Täällä jalkapallo on paljon fyysisempää ja kontaktia on paljon enemmän. Olen iloinen näistä uusista kokemuksista.