Manchester Unitedin pelintekijä Bruno Fernandes paljasti missanneensa hänen syötöstään syntyneen maalin, koska Brightonin puolustaja Joel Veltman ”melkein rikkoi hänen nilkkansa”.

Man United nousi tappioasemasta voittoon, kun se kukisti Brightonin 2-1-lukemin sunnuntaina Old Traffordilla.

Danny Welbeck avasi vieraiden maalihanat avausjaksolla, jonka jälkeen toisen puoliajan täysosumat Marcus Rashfordilta ja Mason Greenwoodilta toivat punapaidoille täyden pistepotin.

Fernandes alusti Rashfordin maalin täydellisesti mitoitetulla syötöllä, mutta ei ilmeisesti huomannut joukkuetoverinsa tarkkaa viimeistelyä jouduttuaan Veltmanin rajun liukutaklauksen kohteeksi heti pallonsiirron jälkeen. Hollantilaistoppari ei saanut tempustaan edes keltaista korttia.

[readmore from=Bruno-Fernandes]

– En nähnyt maalia ollenkaan, koska joku melkein rikkoi nilkkani! Portugalin maajoukkuemies tiuskaisi MUTV:lle ottelun jälkeen.

– Mutta olen iloinen joukkueen puolesta. Olen iloinen Marcuksen puolesta. Hän suoriutui hyvin. Hän palautui juuri loukkaantumisesta ja auttoi meidät siitä huolimatta voittoon.

– Tässä maalissakin olivat kuitenkin muutkin mukana. Korkea prässimme oli hyvä, ja se pakotti heidät huonoon syöttöön. Sain pallon, syötin sen Marcukselle ja hän teki maalin. Kaikki ovat tyytyväisiä kun voitamme, eikä maalintekijällä ole silloin merkitystä.

LUE MYÖS: