Viime hetken takaiskumaali sunnuntain Aston Villa -ottelussa voi osoittautua kohtalokkaaksi West Bromwichin kannalta putoamistaistelussa.

WBA sai paikallistaistosta pistepussiinsa vain yhden pisteen Keinan Davisin nostettua isännät 2–2-tasapeliin. Se oli katkeraa kalkkia manageri Sam Allardycelle, jonka alaisuudessa joukkue on saavuttanut joitakin hienoja voittoja.

– Olen aivan musertunut kaikkien puolesta. Myös kannattajat ovat musertuneita nähtyään tuon viimeisen minuutin maalin, Allardyce kommentoi WBA:n verkkosivuilla.

– Jos olisimme voittaneet, matka (sarjapaikan säilyttämiseen) olisi silti ollut pitkä. Me kaikki tiedämme sen, mutta paikallisen derbyn voittaminen – aivan kuten Wolvesin kotikentällä – olisi ollut meille erinomainen tulos. Mielestäni voitto olisi ollut myös ansaittu.

Allardycen mukaan tasoitusosuma tuli puolustuspään virheen johdosta. Joukkue voi kuitenkin olla tyytyväinen esitykseensä.

– He osoittivat kaikille, jopa heikon alun jälkeen, että meillä on sisua ja taistelutahtoa nousta peliin mukaan ja johtoon. Olin erittäin tyytyväinen heidän suoritukseensa. Tunnelma pukuhuoneessa on alakuloinen.

25 pistettä kerännyt WBA on sarjataulukossa viimeistä edellisenä, yhdeksän pisteen päässä viimeisen säilyjän paikasta. Otteluja on jäljellä viisi.