Chelsea isännöi keskiviikkona Real Madridia Mestarien liigan välierien toisessa osaottelussa. Ensimmäinen osa päättyi viikko sitten Valdebebasilla 1-1-tasapeliin.

Real Madrid joutui pärjäämään viimeksi ilman kapteeniaan Sergio Ramosia, joka on kuitenkin toipunut pelikuntoon ratkaisevaa osaottelua varten. Thomas Tuchelilla on mielessään ainakin yksi mahdollinen ratkaisu espanjalaistopparin turhauttamiseksi, mutta saattaa tyytyä vielä toisenlaiseen suunnitelmaan ennen ottelun alkua.

– Jos pelaamme täysin ilman kärkimiestä, niin Ramosilla ei ole ketään, kenen kanssa hän voisi taistella. Se voisi olla ratkaisu. En kuitenkaan ole tehnyt vielä lopullista päätöstä asian suhteen, Tuchel paljasti lehdistölle kysyttäessä siitä, avaako Kai Havertz jälleen piikissä.

– [Ramosin hyppääminen mukaan otteluun] on taas uusi haaste meille. Hän on ryhmänsä johtaja ja hänellä on yleensä vastaus niihin kysymyksiin, joita me toivon mukaan kysymme.

[readmore from=Mestarien-liiga]

Samalla Tuchel vahvisti, ettei keskikenttäpelaaja Mateo Kovacic pysty pelaamaan keskiviikkonakaan entistä seuraansa vastaan (lue lisää täältä). Chelsean ja Real Madridin todennäköisistä muodostelmista ja taktiikoista saksalaisluotsilla ei tosin ole vielä varmaa tietoa.

– Meidän pitää vielä katsoa, ketkä ovat pelikunnossa, millä formaatiolla pelaamme ja miten pyrimme heitä satuttamaan. En ole täysin varma, pelaako Real keskiviikkonakin viiden miehen alakerralla, joten ilmassa on yhä paljon kysymyksiä, Tuchel jatkoi.

– Emme kuitenkaan tarvitse niihin vastauksia täsäs vaiheessa. Se riittää, että saamme heidät keskiviikkona vastaamme.

Lähde: Goal