Manchester Unitedin puolustajalegenda Rio Ferdinand on nimennyt Manchester Cityn Rúben Diasin sekä John Stonen päättyneen valioliigakauden neljän parhaan topparin joukkoon.

Ferdinand, 42, voitti oman pelaajauransa aikana peräti kuusi Valioliigan mestaruutta Sir Alex Fergusonin luotsaaman Unitedin riveissä.

Nykyisin BT Sportin asiantuntijana työskentelevä englantilaisikoni on seurannut tämänhetkisten huipputoppareiden otteita tarkkaavaisesti ja nimennyt neljä puolustajaa, jotka tekivät häneen suurimman vaikutuksen päättyneellä valioliigakaudella.

[readmore from=Manchester-United]

– Minun mielestäni Chelsean keskuspuolustaja Antonio Rüdiger, sen jälkeen kun hän alkoi saamaan taas peliaikaa, on ollut joko toiseksi tai kolmanneksi paras keskuspuolustaja Rúben Diasin jälkeen, listasi Ferdinand YouTube-kanavalla FIVE.

– Samaa voisi tosin sanoa Stonesista tai [Manchester Unitedin kapteeni] Harry Maguiresta. Ehkä Rüdiger on tämän nelikon hännillä, mutta hän on ollut erinomainen sen jälkeen kun uusi manageri (Thomas Tuchel) astui johtoon, pohti Ferdinand.

Lähde: SportBible