Aston Villan suomalainen maalivahtilupaus Viljami Sinisalo on herättänyt kiinnostusta Euroopan suurseura Bayern Münchenissä, kertoo brittilehti Daily Star.

19-vuotias on saman lähteen mukaan myös RB Leipzigin ja Celticin tähtäimessä.

Sinisalo vietti viime kauden lainalla Ayr United FC:ssä Skotlannissa. Hän torjui siellä 29 ottelua Skotlannin toiseksi korkeimmalla sarjaportaalla ja piti seitsemän nollapeliä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Bayern & Germany

@iMiaSanMia
Bayern, RB Leipzig and Celtic are interested in Aston Villa and Finland U21 goalkeeper Viljami Sinisalo (19) [@DailyStar_Sport]

Sinisalon menestyksekäs lainajakso sai ikävän päätöksen, sillä hänen oli palattava Birminghamiin neljä ottelua ennen sarjakauden loppua nivusvamman takia.

– Lainan tavoitteena oli se, että pääsisin pelaamaan mahdollisimman paljon ja nostamaan omaa profiiliani. Se onnistui ja se oli tärkeintä – tilastot, jotka näyttävät katsojien silmään hyvältä, tulevat bonuksena, kertoi Sinisalo toukokuussa Palloliitolle.

[readmore from=Siirtouutiset]

Nyt Sinisaloa saattaa kuitenkin odottaa jättimäinen siirto pois Villa Parkilta, jossa hänen sopimuksensa on enää vuoden verran voimassa.

Sinisaloa on aiemmin yhdistetty lainalle Englannin alemmille sarjaportaille, mutta nyt huhuissa pyörivät aivan eri suuruusluokan seurat.

Espoossa syntynyt Sinisalo on pelannut Pikkuhuuhkajien maalilla kolme kertaa ja pitänyt kerran nollat.

LUE MYÖS: