Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne on kokenut kovia lähiaikoina.

Toukokuun lopulla pelatussa Mestarien liigan finaalissa De Bruyne tuli Chelsea-toppari Antonio Rüdigerin tyrmäämäksi ja mursi vasemman silmäkuoppansa sekä nenänsä.

EM-kisojen avausottelusta sivussa ollut De Bruyne oli hädin tuskin palannut vielä täyteen pelikuntoon, kun hän loukkaantui jälleen pahannäköisesti.

Belgian ja Portugalin välisen neljännesvälieräottelun avausjakson lopulla João Palhinha liukui De Bruynea jaloille. Belgialaistähden nilkka jäi Palhinhan jalan alle ja taittui kivuliaan näköisesti. (Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.)

De Bruyne yritti jatkaa peliä vielä toisella jaksolla, mutta joutui poistumaan pukusuojaan vain muutaman minuutin pelin jälkeen. Kun hän palasi vaihtopenkille seuraamaan ottelun loppuun oli hänen vasen nilkkansa vahvasti paketoituna. (Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.)

Belgian päävalmentaja Roberto Martinezin mukaan De Bruyne vamma kuvataan ja hänen tilannetta seurataan seuraavien 48 tunnin ajan. Edellä nähtyjen kuvien perusteella on kuitenkin erittäin epätodennäköistä, että De Bruyne pystyisi enää näissä kisoissa pelaamaan.

Belgia pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina, kun se kohtaa puolivälierissä Italian.