Viime keväänä yhden uransa parhaista jaksoista pelannut Joe Willock on palaamassa lainalle Newcastleen, kirjoittaa The Telegraph. Kolmen veljeksen sarjasta viimeisenä vielä kasvattajaseuransa Arsenalin kirjoilla oleva 21-vuotias saa seurakseen Chelseassa kasvaneen Conor Gallagherin, mikäli asia Magpiesista riippuu.

Willock oli avainasemassa Newcastlen taistellessa paikastaan Valioliigassa viime keväänä. Keskikenttäpelaaja paukutti seurassa pelaamissaan 14 ottelussa kahdeksan osumaa, joista useampi oli pisteiden arvoinen.

Gunners-kasvatin kanssa saman ikäinen Gallagher oli viime kauden lainalla West Bromissa, jonka putoamistaistelu ei sujunut yhtä hyvin kuin Newcastlen; Baggies putosi takaisin Mestaruussarjaan.

Kumpikin Steve Brucen tavoittelemista pelaajista on parhaillaan pre-seasonilla omassa lontoolaisseurassaan.