Mestarien liigan kauden 2020-21 parhaat pelaajat pelipaikoittain on valittu. Valioliigajoukkueista palkittiin peräti kolme pelaajaa.

Palkituista kolme tuli turnauksen voittaneesta Chelseasta. Lisäksi Thomas Tuchel nappasi vuoden valmentajan palkinnon.

Mestarien liigan vuoden maalivahdiksi valittiin Chelsean Edouard Mendy. 29-vuotias senegalilaistorjuja oli turnausvoiton tärkeimpiä palasia pitämällä 12 otteluun yhdeksän nollapeliä.

Kauden parhaan keskikenttäpelaajan palkinnon nappasi myös Chelsean pelaaja N’Golo Kantén tultua valituksi.

Parhaan puolustajan palkinto meni finalisti Manchester Cityn Ruben Diásille.

Koko turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Chelsean keskikenttäpelaaja Jorginho.

Ainoastaan vuoden hyökkääjän palkinto meni finaalikaksikon ulkopuolelle Borussia Dortmundin Erling Braut Hålandille.