Kesällä sekä Mestarien liigan voittoa että Euroopan mestaruutta juhlineen Jorginhon agentti, Joao Santos, on vihjannut keskikenttämiehen paluusta Italiaan.

29-vuotias Jorginho siirtyi Chelseaan kesällä 2018 ja allekirjoitti seuran kanssa viisivuotisen sopimuksen. Santosin mukaan keskikenttäpelaaja saattaa kuitenkin vaihtaa maisemaa jo ennen kuin hänen vuoteen 2023 asti ulottuva sopimus päättyy.

– Hänellä on sopimus Chelsean kanssa 2023 asti, mutta on selvää, että hän unelmoi paluusta Italiaan, Santos kertoi Radio Bianconeralle.

Jorginho on yhdistetty jo muutaman vuoden ajan vahvasti Juventukseen, mutta myös Internazionale ja AS Roma ovat osoittaneet kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan. Siirto Juventukseen oli itseasiassa jo lähellä Maurizio Sarrin luotsatessa seuraa kaudella 2019-20.

– Jorginho oli lähellä siirtyä Juventukseen, kun Sarri toimi joukkueen valmentajana. Juventuksen seurajohto oli tuolloin yhteydessä Chelseaan ja siirto oli mahdollinen, Santos paljasti.

Jorginho ei pelitaitojensa puolesta ole maailman paras jalkapalloilija, mutta menestyksekkään viime kauden jälkeen hän on ehdolla Ballon d’Orin voittajaksi. Jos voittaja valitaan menestyksen perusteella, ei valinnasta pitäisi olla epäselvyyttä.

– Mielestäni Jorginholla on hyvät mahdollisuudet voittaa Ballon d’Or. Yleensä tämä palkinto ratkotaan Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon välillä, mutta kukaan ei ole voittanut yhtä paljon kuin Jorginho tänä vuonna, Santos muistuttaa.

LUE MYÖS: Chelsean Jorginho kommentoi Ballon d’Or -huhuja: ”Kukaan ei ole voittanut enemmän kuin minä”