Manchester City on vuodesta toiseen suurimpia ennakkosuosikkeja Mestarien liigan voittajaksi. Niin tälläkin kertaa.

Cityn kerroin turnauksen tämän kauden voittajaksi on vedonlyöntiyhtiö NordicBetillä 4.75. Sitä pienempi kerroin on vain PSG:llä, 4.00.

Kaksikon kertoimet ovat selvästi muita pienemmät, mutta yleisesti ottaen englantilaisjoukkueilta odotetaan vahvaa rynnistystä. Kaikki neljä englantilaisjoukkuetta kun mahtuvat kuuden ennakkosuosikin joukkoon. Chelsean ja Man Unitedin kerroin on 9.00, Liverpoolin 10.00.

PSG ja City eivät ole ennakkosuosikin viitasta huolimatta koskaan voittaneet Mestarien liigaa. Toissa kaudella PSG ylsi jo loppuotteluun, mutta Bayern München oli parempi. Viime kaudella City eteni finaaliin, mutta Chelsea vei voiton.

Historian menestynein seura Mestarien liigassa on Real Madrid, jolla on peräti 13 voittoa. Englantilaisista eniten mestaruuksia on kahminut Liverpool, jolta löytyy kuusi pokaalia.

Mestarien liigan lohkovaihe alkaa tänään tiistaina. Manchester United kohtaa sveitsiläisen Young Boysin jo kello 19.45 Suomen aikaa. Chelsea puolestaan isännöi Zenitiä kello 22 alkavassa ottelussa.