Leicester Cityn Youri Tielemans on The Athleticin mukaan vahvasti tyrkyllä niin Real Madridiin kuin Barcelonaan.

Kesän EM-kisoissakin Belgian kivikovan maajoukkueen luottopelaajiin lukeutunut 24-vuotias keskikenttä ei ole vielä allekirjoittanut jatkosopimusta.

Tielemans itse sanoi, että kaikki vaihtoehdot ovat edelleen mahdollisia tulevaisuuden suhteen. Hänen nykyinen sopimuksensa Leicesterin kanssa jatkuu kesälle 2023 eli ilmaiseksi Tielemans ei liiku mihinkään ensi kesänäkään.

Valmentaja Brendan Rodgersin mukaan tilanteessa ei ole mitään sen dramaattisempaa. Leicester haluaisi sementoida Tielemansin pysyväksi kivijalaksi kettujen keskikentälle. Rodgers ei missään tapauksessa usko, että siirtohuhut vaikuttaisivat Tielemansin esityksiin.

– Hän on täysin seuralle omistautunut pelaaja ja kenties ammattimaisin pelaaja, jonka kanssa olen koskaan työskennellyt, Rodgers sanoi.

Seura on Athleticin mukaan silti valmistautumassa jo belgialaisen lähtöön. Kesällä Tielemansista ei tiettävästi saapunut yhtään vakavasti otettavaa tarjousta.

Tälläkin hetkellä keskikenttäpelaajan pöydältä löytyy ainoastaan Leicesterin pitkä ja rahakas jatkosopimustarjous.

Belgialainen kaipailee kipeästi Mestarien liigan pelejä. Athleticin mukaan Tielemans viihtyy mainiosti Leicesterissä, mutta hän kokee kyvyiltään kuuluvansa säännöllisesti Mestarien liigaa pelaavaan joukkueeseen.

Real Madrid ja Barcelona ovat kumpikin erittäin kiinnostuneita belgialaisesta, mutta taloudelliset seikat saattavat muodostua ongelmaksi.

Valioliigan sisälläkin Liverpoolin Jürgen Klopp on todistetusti Tielemansin ihailija, mutta saksalaisvalmentaja on päättänyt antaa Harvey Elliott:lle rehdin mahdollisuuden.

Myös Manchester United on lähteen mukaan osoittanut kiinnostusta Tielemansiin.

Leicester on myös päätösten edessä. Tielemansin jatkosopimus on joukkueen päätavoitteita, mutta hänestä saatava hinta olisi nyt tammikuussa selvästi korkeampi kuin esimerkiksi kesällä.