Nyrkkeilyn raskaansarjan WBC-liiton hallitseva maailmanmestari Tyson Fury on myös vankkumaton Manchester Unitedin kannattaja.

Viikonloppuna Fury kohtasi kolmannen kerran Deontay Wilderin. Hurjassa kamppailussa myös Fury kävi kanveesissa kamppailun neljännessä erässä, mutta tyrmäsi Wilderin lopulta erässä numero 11.

Ottelu nyrkkeiltiin Yhdysvaltojen Las Vegasissa, mutta Furyn haaveena on tuoda titteliottelu kotiseudulleen.

– Minulla on vielä kaksi ottelua täällä (Yhdysvalloissa), mutta sen jälkeen haluaisin MM-titteliottelun Manchesteriin, kertoi Fury.

Luonnollisesti ainoa sopiva tapahtumapaikka tälle olisi Furyn mielestä Old Trafford.

– Se on ollut aina haaveeni, että pääsisin ottelemaan Old Traffordille. Edellinen kamppailu siellä oli Chris Eubankin ja Nigel Bennin välillä vuonna 1993. Tuo oli uskomaton tapahtuma, Fury hehkutti.

Hän ansaitsee elantonsa nyrkkeilyllä, mutta jalkapallolla ja ennen kaikkea Unitedilla on valtava rooli Furyn elämässä.

WBC-liiton mestari kertoo olevansa Cristiano Ronaldon fani, mutta Fury haluaa tehdä portugalilaistähdelle yhden asian selväksi.

– Olen iloinen, että hän palasi takaisin, mutta tämä kaupunki ei ole tarpeeksi iso meille molemmille, julisti Fury.

– Jos asuisin Manchesterissa, niin se olisi ongelma. Nyt asun noin tunnin ajomatkan päässä Morecambessa, joten hänelle jää reilusti tilaa.

Tyson Furyn mielestä Ronaldo on kaikkien aikojen paras jalkapalloilija ja hän ihailee 36-vuotiaan hyökkääjän nykytasoa suuresti.

Manchester United on Tyson Furylle rakas seura, mutta tässä on itse töissä. Getty Images.

Lähteet: The Sun, Mirror