Liverpoolin maalivahti Alisson Becker, sekä keskikentän Fabinho tekevät paluuta maajoukkuekomennukseltaan Brasilian paidassa. Aivan yksinkertaista se ei ole, kuten jo aiemmin on ollut tiedossa.

Brasilialaiskaksikon tilanteeseen on löytynyt luova ratkaisu; Liverpool lähetti pelaajat ”suorittamaan” karanteeninsa loppuun Madridissa. 10 päivän eristykseen juuri Espanjan pääkaupungissa on myös looginen selitys; Liverpool kohtaa tiistaina kaupungissa Atlético Madridin, Mestarien liigan merkeissä.

Matematiikka karanteenipäivien suhteen on kuitenkin Jürgen Kloppin päädyssä hieman mutkikasta. 10 päivän karanteeni on managerin mukaan kuitenkin täysin mahdollista suorittaa jaetusti kahdessa eri maassa.

– He pelasivat Brasilian kanssa torstaina, joten heillä on jo neljä päivää karanteenia takanaan maassa, joka ei ole Englannin ”punaisella listalla”, saksalainen sanoo, viitaten tulevaan Mestarien liiga -otteluun.

– Sitten vielä kuusi päivää, ja he ovat valmiita palaamaan.

Tämä ynnäily aukeaa peruskoulupohjalta, toinen asia sitten on Liverpoolin haave saada pelaajat mukaan jo tiistain otteluun Madridissa. Varmaa lienee vain se, että lauantai-iltapäivän Watford-kohtaamista kaksikko seuraa espanjalaisen televisioyhteyden kautta.

Lähde: BBC