Tottenham saattaa antaa kenkää päävalmentajalleen Nuno Espírito Santolle, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan Tottenhamin seurajohto keskustelee portugalilaisluotsin tulevaisuudesta tänään, sunnuntaina.

Nuno, 47, nimitettiin Spursin päävalmentajaksi viime kesänä, mutta osa kannattajista on jo kääntynyt jo häntä vastaan heikkojen tulosten takia. Portugalilaisvalmentaja on johdattanut Tottenhamin 17 otteluun, joista joukkue on voittanut yhdeksän ja hävinnyt seitsemän.

Lauantaina Tottenhamin kannattajat lauloivat Nunolle ”Sinä et tiedä, mitä teet”, kun Spurs hävisi Manchester Unitedille Valioliigassa 0-3. Valioliigan virallisten tilastojen mukaan Tottenham on pelannut yli kaksi tuntia putkeen laukomatta kertaakaan maalia kohti. Fanit osoittivat mieltään myös seuran puheenjohtajaa Daniel Levyä kohtaan ja vaativat hänen eroaan.