Arsenalin hyökkääjä Folarin Balogun on lähdössä loppukaudeksi lainalle, kertoo Sky Sports.

Balogunin, 20, perässä on useita Mestaruussarjan seuroja, joista yhden tiedetään olevan Middlesbrough. Boron manageri Chris Wilder yritti hankkia Balogunin lainalle jo viime vuonna Sheffield Unitedia valmentaessaan.

Arsenalin nuorella hyökkääjä olisi ottaja myös Ranskassa, sillä Saint-Étienne tarkkailee hänen tilannettaan.

Balogun on viimeksi pelannut Tykkimiesten edustusjoukkueessa Valioliigan kahdella ensimmäisellä kierroksella, mutta hän on osa lontoolaisseuran tulevaisuuden suunnitelmia. Viime huhtikuussa hän solmi Arsenalin kanssa kesään 2025 ulottuvan jatkosopimuksen.

Kaikkiaan Balogun on pelannut Tykkimiesten ykkösmiehistössä kymmenen kertaa ja onnistunut maalinteossa kahdesti. Hän on tällä kaudella esiintynyt Arsenalin reservijoukkuessa 13 ottelussa tehden niissä yhteensä 15 maalia ja syöttäen neljä.