Evertonin managerintyöt viime kesänä vastaan ottanut, Liverpoolin kaupungissa taustansa puolesta varsin tunnettu Rafael Benítez ei ole saanut Toffeesia toivotun kaltaiseen vireeseen. Joukkue on tammikuun alussa Valioliigan sijalla 15., kahdeksan pisteen päässä putoamisrajasta.

Tammikuun siirtoikkuna on tuonut jonkinasteista toivoa sinisten leiriin. Saapujina siinä ovat toistaiseksi olleet laitapakit Nathan Patterson ja Vitali Mykolenko. Kysyttäessä, onko tulijoita luvassa lisää, Benítez intoutuu riimittelemään.

– Olen keskittynyt peleihin (games), toiset ovat keskittyneitä nimiin (names). Meillä on monia vaihtoehtoja, mutta mikään tässä siirtoikkunassa ei ole helppoa, espanjalainen vastasi uteluihin Newcastlen Sean Longstaffia koskevista huhuista.

Päätoiminen rap-ura ei hyvästä esityksestä huolimatta ole valmentajalle ainakaan vielä ajankohtainen, vaan tämä on päättäväinen aikeissaan kääntää joukkueen kurssin. Ranskalaispuolustaja Lucas Digne ei kuulu tulevaisuuden suunnitelmiin, se kuultiin nyt ns. virallisesti.

– Hän on ilmoittanut halustaan lähteä hyvin selkeästi. Manageri ei voi siinä tilanteessa tehdä paljoakaan.

Lähde: BBC