Arsenal havittelee keskikentälleen lisävoimaa jo tammikuun ikkunassa. Pohjoislontoolaiset ovat kiinnostuneet ainakin Lyonin Bruno Guimarãesista.

24-vuotias brasilialainen on tuskin saatavilla kuitenkaan ennen kesää. Skyn mukaan Gunners on kääntänyt katseensa Guimarãesin maanmieheen Torinon suunnalla.

Juventuksen Arthur Melo on jäänyt vähälle vastuulle ja keskikenttäpelaajaa on huhuiltu jo hetken toisaalle. Yhtenä vaihtoehtona on pyörinyt myös paluu Barcelonaan, mutta Skyn tietojen mukaan Arsenal on lähestynyt Juventusta.

Pohjoislontoolaiset haluavat Melon lainalle välittömästi. Vain kolme Serie A -ottelua tällä kaudella pelannut brasilialainen on varmasti halukas etsimään peliaikaa muualta, koska hän tavoittelee paluuta maansa kivikovaan A-maajoukkueeseen.

Juventuksen odotetaan lähteen mukaan olevan suostuvainen lainasopimukseen ja Arsenalin tarjoukseen, mutta vain saadessaan korvaajan siirtomarkkinoilta.

Skyn mukaan torinolaiset tekevät ainakin alustavan päätöksensä jo keskiviikon Internazionale-ottelun jälkeen. Juventus kohtaa hallitsevan mestarin Italian Super Cupin finaalissa.