Aston Villan laitahyökkääjä Anwar El Ghazi siirtyy loppukaudeksi lainalle Evertoniin.

Hollantilainen El Ghazi, 26, on Toffeesin kolmas hankinta tammikuun siirtoikkunassa. Aiemmin joukkueeseen liittyivät jo laitapuolustajat Vitali Mykolenko Kiovan Dynamosta sekä Nathan Patterson Rangersista.

El Ghazi liittyi Aston Villan riveihin kesällä 2018 ja oli tärkeässa osassa nostamassa seuraa Valioliigaan. Kaikkiaan hän on pelannut Villassa 119 ottelua tehden niissä yhteensä 26 maalia ja syöttäen 16, mutta kuluvalla kaudella hän jäi birmginghamilaisseurassa vähälle vastuulle. Aiemmin urallaan El Ghazi on edustanut myös Lilleä ja Ajaxia. Hollannin A-maajoukkueessa hän on esiintynyt kahdesti.

– Olen todella innoissani. Everton on iso seura. En malta odottaa, että pääsen aloittamaan, kommentoi El Ghazi uuden seuransa sivuilla.

– Haluan näyttää laatuni joukkuekavereilleni, seuralle ja tietenkin kannattajille. Haluan tuoda hymyn heidän kasvoilleen.

– Olen pelannut Goodison Parkilla muutaman kerran, ja se on kaunis stadion.

Evertonin ja Aston Villan välillä on nähty tässä siirtoikkunassa muutakin liikehdintää, sillä laitapuolustaja Lucas Digne vaihtoi Toffeesin riveistä pysyvällä siirrolla Villaan.

Everton

@Everton
✍️ | Anwar El Ghazi has completed his loan move to #EFC from Aston Villa for the remainder of the 2021/22 season.