Arsenal odottaa Juventukselta vihreää valoa keskikenttäpelaaja Arthur Melon lainasiirrolle Lontooseen, kertoo Telegraph.

Tykkimiesten manageri Mikel Arteta haluaa paikata keskikenttäpelaajien puutettaan tammikuun siirtoikkunassa, ja Arsenal on löytänyt pulmaan yhden vaihtoehdon 25-vuotiaan Arthurin muodossa.

Telegraphin mukaan Arsenal ja Juventus ovat pitkällä neuvotteluissaan puolen vuoden lainapestistä, mutta italialaisjätti haluaa löytää Arthurille korvaajan ennen kuin se suostuu siirtoon.

Arsenalilla on tällä hetkellä käytettävissä vain yksi edustusjoukkueen keskikenttäpelaaja, Albert Sambi Lokonga, koska Granit Xhaka otti punaisen kortin torstaina liigacupin välierässä Liverpoolia vastaan. Thomas Partey ja Mohamed Elneny ovat parhaillaan Afrikan mestaruusturnauksessa, Ainsley Maitland-Niles lainattiin AS Romaan ja Martin Ødegaard sai juuri positiivisen tuloksen koronavirustestissä.

Brasilian A-maajoukkueessa 21 kertaa esiintynyt Arthur siirtyi Juventukseen kesällä 2020 Barcelonasta 76 miljoonan euron korvausta vastaan ja osana vaihtokauppaa, joka vei Miralem Pjanićin toiseen suuntaan.

Arthur on pelannut Juventuksen riveissä 44 ottelussa, mutta hän on jäänyt tällä kaudella vähälle vastuulle Massimiliano Allegrin alaisuudessa. Serie A:ssa hän on päässyt avaukseen vain kolmesti kuluvalla sesongilla.

Telegraphin tietojen mukaan Arthur olisi halukas siirtymään Arsenaliin.