MTK Budapestin laitahyökkääjä Zalán Vancsa on lähellä siirtoa Manchester Cityyn, kertoo Telegraph.

”Unkarin ihmelapseksi” tituleerattu Vancsa, 17, on pelannut MTK:n edustusjoukkueessa 15 ottelua ja tehnyt niissä kaksi maalia.

Telegraphin mukaan suurseurojen kykyjenetsijät ovat tarkkailleet Vancsaa tarkkaan jo kahden vuoden ajan. Hänet on yhdistetty myös Bayern Müncheniin, AC Milaniin ja Sevillaan, mutta City on liikkunut kilpailijoitaan aiemmin apajille.

Toimittaja Ben Bocsakin mukaan Vancsa matkustaa perjantaina Manchester Cityn lääkärintarkastukseen ja viettänee loppukauden lainalla MTK Budapestissa, jos hänen siirtonsa sinetöityy.

Alunperin hänen suunniteltiin siirtyvän lainalle SK Lommeliin, mutta osapuolet olivat huolissaan, että hänen rekisteröintinsä Belgiassa saattaisi kestää liian pitkään.

Bence Bocsák

@BenBocsak

Bence Bocsák

@BenBocsak
🚨Just been informed Zalán Vancsa will be travelling to Manchester on Friday for a medical to complete his move to @ManCity from MTK.

The deal should be completed soon…⏳

🇭🇺 This is a huge transfer for Hungarian football.

Bence Bocsák

@BenBocsak
🇭🇺 An update on Zalán Vancsa's transfer to @ManCity.

#MCFC have now submitted an official bid.

Negotiations are still ongoing over bonuses and future sale % which could go up to £5m - that could be an NB1 record - hence the delay.

Agreement soon...

x.com/benbocsak/stat…
🔁 Due to negotiations stretching on, he's likely to stay at MTK on-loan for the remainder of the season.
🇧🇪 He was expected to join SK Lommel, but the sides involved are concerned his registration may take too long in Belgium.

All opportunities are still being explored.