Arsenal ja Barcelona ovat neuvotelleet pitkin päivää Pierre-Emerick Aubameyangin lainasopimuksesta.

Jonkin aikaa jo luultiin, että neuvottelut ovat kaatuneet. Kulisseissa keskusteluja jatkettiin, ja nyt on tulossa valmista. Enää ei kuitenkaan puhuta lainasta, vaan pysyvästä siirrota. Kaiken lisäksi Arsenal ei vaatisi minkäänlaista siirtokorvausta, vaan olisi valmis päästämään Aubameyangin ilmaiseksi Barcelonaan.

Aubameyang itse on hyvin halukas siirtymään. Hän matkusti jo aiemmin päivällä Kataloniaan ilmeisesti Arsenalin tietämättä. Lisäksi 32-vuotias hyökkääjä on lehtitietojen mukaan valmis alentamaan palkkaansa roimasti, jotta siirto toteutuisi.

Arsenal osti Aubameyangin päivälleen neljä vuotta sitten Borussia Dortmundista. Siirtosumma oli 63,75 miljoonaa euroa. Gabonilainen on pelannut Tykkimiehissä kaiken kaikkiaan 163 ottelua ja iskenyt tehot 92+21. Joukkueen entinen kapteeni on iskenyt tällä kaudella 15 pelaamassaan ottelussa seitsemän maalia ja antanut kaksi maalisyöttöä.