Giovani Lo Celso on päässyt Villarrealin kanssa yhteisymmärrykseen lainasopimuksen henkilökohtaisista ehdoista.

Tottenham ja Villarreal ovat myös päässeet sopuun lainasiirrosta, mutta siitä huolimatta sen toteutuminen ei ole vielä varmaa.

AS:n mukaan Villarrealilla on jo maksimimäärä pelaajasopimuksia edustusjoukkueessaan, joten seuran on päästävä eroon jostain pelaajastaan siirtoikkunan viimeisenä päivänä voidakseen ottaa Lo Celson lainalle.

Villarreal on yrittänyt aktiivisesti lainata omia pelaajiaan muihin maisemiin tehdäkseen tilaa Lo Celsolle, mutta useat pelaajat ovat kieltäytyneet siirtymästä muualle.

Ranskalainen Lyon oli hyvin kiinnostunut Lo Celsosta ja halusi hänet lainalle, mutta argentiinalainen kieltäytyi Lyonin lainatarjouksesta. Lo Celso siirtyy ennemmin Villarrealiin, mutta sen toteutuminen ei ole yksinkertaista.

Jos Villarreal ei saa omia pelaajiaan lainattua Lo Celson tieltä pois, jää Argentiinan A-maajoukkuepelaaja Tottenhamiin.

Lo Celso on jäänyt hyvin pienelle vastuulle kuluvalla kaudella Tottenhamissa. Loukkaantumisista kärsinyt Lo Celso ei ole päässyt kertaakaan avauskokoonpanoon Valioliigassa Antonio Conten alaisuudessa.