Tammikuun siirtoikkunan viimeinen päivä eli Deadline Day on täällä taas. Valioliigan osalta pelaajahankinnat on rekisteröitävä kello 01:een mennessä tiistain vastaisena yönä.

Valioliiga.com seuraa jälleen reaaliajassa siirtoikkunan viimeistä päivää. Kaikki päivän siirrot, huhut ja tapahtumat löydät live-seurannastamme täältä. Sivu päivittyy automaattisesti, mikä helpottaa Deadline Dayn seuraamista.

– Siirtoikkunan live-seurantapalvelusta on tullut lukijoillemme erityisen tärkeä. Kliimaksina tietysti Deadline Dayt ovat keränneet todella mukavasti lukijoita live-seurannan pariin. Pyrimme tuottamaan mahdollisimman reaaliaikaista tietoa siirtoikkunan viimeisen päivän tapahtumista. Sivu päivittyy automaattisesti, joten sitä on helppo seurata koko päivän ajan, Valioliiga.comin toimituksen esimies Juho Hirvonen toteaa.

Tottenhamin odotetaan hankkivan tänään kaksikin pelaajaa urheilutoimenjohtaja Fabio Paraticin entisestä seurasta Juventuksesta. Tulossa ovat Ruotsin maajoukkuepelaaja Dejan Kulusevski sekä Rodrigo Bentancur. Kulusevski hyvästeli jo sunnuntaina Juventuksen kannattajat lähtiessään lennolle kohti Lontoota.

Liikennettä Tottenhamista on myös ulospäin, sillä lähtöhuhuissa ovat Tanguy Ndombélé, Dele Alli, Giovani Lo Celso ja Bryan Gil. Ndombélé on siirtymässä Lyoniin, kun kolmea muuta huhutaan ensisijaisesti eri La Liga -seuroihin. Tottenham on usein ollut hyvin maltillinen siirtotoimissaan, mutta tänään se voi olla jopa Valioliigan aktiivisin toimija.

Arsenal on puolestaan halukas pääsemään eroon Pierre-Emerick Aubameyangista, josta on tullut sankarin sijaan joukkueelle konna ja taakka. Huhut kertovat Arsenalin olevan valmis päästämään gabonilaisen Barcelonaan jopa ilmaiseksi, jos Barcelona vain kuittaa miehen palkkakulut maksettavakseen.

Putoamiskamppailuun ajautuneen Evertonin odotetaan nimittävän tänään uudeksi päävalmentajakseen Frank Lampardin. Valmentajanimityksen ajankohta ei toki ole siirtoikkunaan sidottu, mutta nimitys vaikuttaa jo virallistamista vaille varmalta. Siirtotakaraja sen sijaan hoputtaa pelaajahankintoja, jollaiseksi on huhuttu keskikenttäpelaaja Donny van de Beekiä. Hollantilainen siirtyisi Evertoniin lainalle Manchester Unitedista.

Van de Beekin maanmies Wout Weghorst on huhujen mukaan liittymässä tänään Valioliigan peränpitäjän Burnleyn vahvuuteen. Burnley kaipaa lisää tulivoimaa myytyään Chris Woodin Newcastleen.

[readmore from=Siirtoikkuna]

Newcastle on tehnyt siirtoikkunassa jo kolme enemmän tai vähemmän rahakasta hankintaa, mutta lisääkin voi olla luvassa. Pyrkimyksiä on ainakin Reimsin kärjen Hugo Ekitiken, Aston Villan laitapuolustaja Matt Targettin ja Bayer Leverkusenin laitapuolustaja Mitchel Bakkerin suhteen.

West Hamkin hamuaa siirtotakarajalla vielä isoa kauppaa, sillä sen huhutaan tehneen tarjouksen Benfican hyökkääjä Darwin Nuñezista. Nuñez on paraikaa Uruguayn maajoukkueen mukana Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa.