Suomalaishyökkääjä Marcus Forssin taival lainaseurassaan Hull Cityssä on lähtenyt kankeasti käyntiin. Forss oli avauksessa, kun Hull haki tiistai-iltana tärkeän tasapelin Sheffield Unitedin vieraana Mestaruussarjassa.

Forss pelasi avauksesta 56 minuuttia, kunnes hänet otettiin toisella puoliajalla vaihtopenkin puolelle. Forss on pelannut nyt Hullin riveissä neljässä peleissä. Maalitili on yhä avaamatta.

Sheffield Unitedia vastaan Forssilla oli tekopaikka ensimmäisellä puoliajalla, mutta suomalaishyökkääjän laukaus boksin sisällä hieman epäonnistui ja suuntautui ohi maalin.

Paikallismedia Hull Daily Mail antoi Forssille joukkueensa huonoimman arvosanan 5/10. Forss oli ainoa pelaaja, joka sai arvosanaksi vitosen. Myöskään kommentit Forssin pelaamisesta eivät olleet kovin ylistäviä.

– Hänellä oli ensimmäisen puoliajan paras tekopaikka, josta olisi pitänyt vähintään osua maalia kohti. Lupaavia juoksuja, mutta hän tarvitsee vielä pelejä päästäkseen pelikuntoon, ja maalin, sivusto arvioi.

Katso Forssin sauma alla olevalta videolta (video käynnistyy suoraan Forssin tekopaikasta). Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä (Youtube).

Forss, 22, pelaa loppukauden lainalla Hullissa. Positiivista on ollut se, että Forss on vihdoin saanut runsaasti peliaikaa. Hull on tasapelin myötä Mestaruussarjassa vasta sijalla 20, mutta piste-ero putoajan paikalla olevaan Peterborough’n on kuitenkin 13 pistettä.