Tottenhamin keskikenttäpelaaja Rodrigo Bentancur sanoo, että hänen unelmansa kävi toteen, kun hän siirtyi viime kuussa Valioliigaan.

Spurs osti Bentancurin, 24, Juventuksesta 19 miljoonalla eurolla, ja Uruguayn maajoukkuepelaaja laittoi nimensä kesään 2026 ulottuvaan sopimukseen.

– Olen aina halunnut pelata Valioliigassa. Minusta Valioliiga on maailman paras sarja, kommentoi Bentancur Sky Sportsille.

– Tässä liigassa pelaaminen on ehdottomasti ollut unelmani. Minulla oli tapana katsoa englantilaista jalkapalloa ja Valioliigaa lapsena.

– Olen todella iloinen, kun saan olla täällä ja tulla Tottenhamiin, se on massiivinen seura.

Bentancur sai Valioliigasta erittäin hyvät suositukset kotimaansa suurilta tähtihyökkääjiltä, Manchester Unitedin Edinson Cavanilta ja Atlético Madridin Luis Suárezilta, joka pelasi aikanaan Liverpoolissa.

– Seurasin tilannettani (siirtoa Tottenhamiin) maajoukkuekomennuksella, ja heti kun Luis Suárez sai tietää, että saatan siirtyä Valioliigaan ja Tottenhamiin, hän oli valmis antamaan minulle juuri niin paljon tietoa kuin tarvitsin.

– Suárez sanoi, että se olisi mahtava siirto minulle ja että se auttaisi minua sekä ammatillisessa että henkilökohtaisessa mielessä. Hän oli valmis auttamaan minua kaikessa.

– Myös Edinson Cavani oli mukana. Kysyin häneltä [Valioliigasta], vaikka hänestä tuleekin vastustajani, ja hän sanoi, että se on mahtava sarja ja että hyötyisin siitä suuresti.