Englannin jalkapalloliitto FA on pyytänyt Liverpoolin keskikenttäpelaajalta Harvey Elliottilta selitystä sille, että hänet nähtiin juhlimassa liigacupin mestaruutta punaisen soihdun kanssa, kertoo BBC.

Liverpool voitti sunnuntaina liigacupin mestaruuden kaatamalla Chelsean finaalissa. Ottelu oli varsinaisen peliajan ja jatkoajan päätteeksi 0-0-lukemissa, joten voittaja ratkaistiin dramaattisessa rangaistuspotkukilpailussa. Kaikki muut vetäjät onnistuivat pilkuissaan paitsi 22. vuorolla laukonut Chelsean maalivahti Kepa Arrizabalaga, jonka kuti karkasi reilusti maalin yli.

Elliott, 18, tuli kentälle 80. minuutilla ja onnistui rangaistuspotkukilpailussa omassa laukauksessaan Liverpoolin yhdeksäntenä vetäjänä.

Liverpoolin juhliessa mestaruuttaan Elliott nähtiin kentällä heiluttamassa soihtua, vaikka pyrotekniset välineet on kielletty jalkapallostadioneilla Englannissa.

Voit katsoa Viaplayn videon finaalin kahdesta viimeisestä pilkusta alta.