Manchester Unitedin pelaajat yllättyivät, kun he saivat kuulla, että tähtihyökkääjä Cristiano Ronaldo lensi viikonlopuksi kotimaahansa Portugaliin, kertoo Athletic.

Ronaldon, 37, odotettiin johtavan Unitedin hyökkäystä sunnuntaina paikallispelissä Manchester Cityä vastaan, mutta ottelun alla kävi ilmi, että hän kärsii lonkankoukistajavammasta, joka estää hänen pelaamisensa.

[readmore from=Manchester-United]

Portugalilaishyökkääjä kärsi vastaavanlaisesta loukkaantumisesta aiemmin tänä vuonna ja jätti sen takia yhden ottelun väliin.

Manchester Unitedissa loukkaantuneita pelaajia ei velvoiteta tulemaan stadionille, mutta Athleticin mukaan Unitedin pelaajat yllättyivät Ronaldon päätöksestä matkustaa Portugalin, kun ottaa huomion sunnuntain ottelun merkityksen. City voitti Unitedin selkein 4-1-lukemin.

Ronaldo on yksi Unitedin kokeneimmistä pelaajista ja yksi joukkueen selkeistä johtajista, eikä hän pelkää tuoda mielipiteitään esiin.

Vielä ei ole tiedossa, onko Ronaldo kunnossa, kun Manchester United pelaa seuraavan ottelunsa ensi lauantaina Tottenhamia vastaan. Hän saattaa hyvinkin jäädä kuntouttamaan lonkankoukistajaansa Portugalin lämpöön.

Ronaldo on tahkonnut tällä kaudella neljänneksi suurimmat minuutit kaikista Unitedin pelaajsta, ja hän on joukkueen paras maalintekijä 15 osumallaan.

Manchester Unitedin ainoan maalin Cityä vastaan iski Jadon Sancho. Voit katsoa Viaplayn videon maalista alta.