Manchester Cityn keskikenttäpelaaja Kevin de Bruyne oli ottelun ykköshahmo, kun hänen joukkueensa kukisti sunnuntaina Manchester Unitedin 4-1 Valioliigan paikallispelissä.

Cityn kapteeninnauhaa kantanut De Bruyne, 30, vastasi itse kotijoukkueen kahdesta ensimmäisestä maalista ja syötti kolmannen ennen kuin hän tuli vaihtoon 80. minuutilla.

[readmore from=Manchester-City]

Sky Sportsin asiantuntijat, Valioliiga-legendat Jamie Redknapp ja Roy Keane kehuivat de Bruynea yhdeksi sarjan historian parhaimmista keskikenttäpelaajista.

– Nyt puhutaan eliittipelaajista. Cityn kannattajat saavat mestarillisen esityksen joka viikko, sanoi Redknapp Manchester Evening Newsin mukaan.

– Häntä (de Bruyneä) on ilo katsoa. Hän osuu palloon eri tavalla kuin muut pelaajat, hieman samalla tavalla kuin Paul Scholes. Hänellä on myös hieman nopeutta kuten Steven Gerrardia. Hänessä on myös hieman Gerrardia siinä, miten hän operoi keskikentällä.

– Hän löysi niin paljon tiloja pallon kanssa tänään. Se oli helppoa hänelle.

– [Hän oli] erinomainen. Hyvää asennetta ja ammattimaisuutta, jatkoi Keane.

– Hän on pääsemässä takaisin parhaimmilleen. Hänen keskityksensä, maalinsa ja syöttönsä… Uransa päättyessä häntä pidetään yhtenä Valioliigan parhaista keskikenttäpelaajista.

De Bruyne syötti Riyad Mahrezin ensimmäisen osuman sunnuntaina. Voit katsoa Viaplayn videon maalista alta.