Manchester Unitedin ”tuntematon superlupaus” Alejandro Garnacho on saanut kutsun Argentiinan A-maajoukkueeseen.

Siis kuka? Alejandro Garnacho?

Espanjalaissyntyinen Garnacho on monelle varmasti täysin tuntematon nimi. 17-vuotias Garnacho siirtyi Atlético Madridista Man Unitediin vuonna 2020.

Garnacho on esiintynyt pääasiassa U18-joukkueessa, mutta on kuluvan kauden aikana saanut vastuuta myös U19- ja U23-ikäluokissa. Hän on pelannut tällä kaudella kaiken kaikkiaan 25 ottelussa ja tehnyt niissä tehot 10+5.

Manchester Unitedin edustusjoukkueessa laitahyökkääjänä pelaavaa Garnachoa ei olla vielä toistaiseksi nähty. Juuri siitä syystä kutsu Argentiinan maajoukkueeseen Lionel Messin seuraksi on todella suuri yllätys.

Valinnan syy johtunee kuitenkin siitä, että Argentiina kaapata Garnachon itselleen. Espanjan juniorimaajoukkueissa pelanneen Garnachon äiti on argentiinalainen, joten hän voi valita maajoukkue-edustuksensa näiden kahden maan väliltä.

🇦🇷 Selección Argentina ⭐⭐⭐

@Argentina
#SelecciónMayor Prelista de futbolistas reservados por @lioscaloni para la próxima doble fecha de eliminatorias ante @SeleVinotinto 🇻🇪 y @LaTri 🇪🇨.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.