Manchester Unitedin väliaikaismanageri Ralf Rangnick sanoi luottavansa lääkintähenkilökuntansa osaamiseen ja arvioihin, kun häneltä kysyttiin Cristiano Ronaldon poissaolosta sunnuntain paikallisottelun yhteydessä.

Manchester City koulutti Unitedia sunnuntaina Valioliigassa selkein 4-1-lukemin. Ottelun alla Rangnick kertoi, että Ronaldo, 37, ei kykene pelaamaan Cityä vastaan lonkankoukistajavammasta johtuen. Vastaavanlainen loukkaantuminen vaivasi portugalilaistähteä jo tammikuussa.

[readmore from=Manchester-United]

Unitedin pelaajalegenda Roy Keane kyseenalaisti Ronaldon loukkaantumisen Sky Sportsin lähetyksessä ennen aloitusivihellystä.

– Ronaldon tilanteessa näyttää olevan jotain muutakin. Manageri puhuu hänen lonkankoukistajastaan, mutta mies (Ronaldo) on kone ja loukkaantuu harvoin. Aina silloin tällöin hänen lonkankoukistajassaan on jotain. Se ei oikein täsmää minun mielestäni.

Myös Ronaldon sisko Katia Aveiro vaikutti kyseenalaistavan hyökkääjän poissaolon syyn, kun hän tykkäsi ottelun alla Instagram-julkaisusta, jossa väitettiin, että Ronaldo ei ole loukkaantunut, vaan Rangnick on pudottanut hänet kokoonpanosta.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Project Football EPL

@ProjectEPL
Cristiano Ronaldo's sister, Katia Aveiro, has liked an instagram post claiming Ronaldo has been dropped by Ralf Rangnick for the game against Manchester City 👀

Rangnickilta kysyttiin Keanen epäilyistä sunnuntain derbyn jälkeen.

– Minun on uskottava lääkintähenkilökuntaani. Lääkärini kävi tapaamassa minua perjantaiaamuna ennen harjoituksia ja kertoi, ettei Cristiano Ronaldo voi harjoitella lonkankoukistajaan liittyvien ongelmien vuoksi, ja sama päti lauantaina, minkä vuoksi hän ei voinut olla mukana joukkueessa.

Manchester Cityn Riyad Mahrez onnistui derbyssä maalinteossa kahdesti. Voit katsoa Viaplayn videon hänen ensimmäisestä osumastaan alta.