Tänään torstaina Lontoosta kantautui valtavia uutisia: Roman Abramovitšin varat jäädytetään, eikä hän voi täten myydä seuraa.

  • Valtavia uutisia Lontoosta: Roman Abramovitšin varat jäädytetään – Chelseaa ei voi myydä

Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen sanktiot Abramovitšia kohtaan vaikuttavat suuresti myös Chelsean toimintaan. Chelsea saa jatkaa toimintaansa, mutta vain tarkasti rajatun erityisluvan edellyttämillä ehdoilla.

Chelsea ei voi esimerkiksi tehdä pelaajasopimuksia. Kolmen Chelsea-puolustajan – Antonio Rüdigerin, Andreas Christensenin ja Cesar Azpilicuetan – sopimukset päättyvät tulevana kesänä. Azpilicuetan sopimukseen sisältyy optio yhdestä lisävuodesta, jonka seura saa halutessaan käyttää. Rüdigerin ja Christensenin sopimuksissa optiota ei ole, joten tämän hetken tiedoilla kaksikon Chelsea-ura päättyy kuluvan kauden jälkeen, koska lontoolaisseura ei voi tarjota heille uusia sopimuksia.

Christensenin lähtö näytti toki lähes varmalta jo aiemmin, sillä hänen on huhuttu olevan hyvin lähellä sopimusta Barcelonan kanssa. Rüdigerin mahdollinen poistuminen on valtava takaisku Chelsealle, sillä saksalaistoppari on ollut joukkueen yksi tärkeimmistä pelaajista Thomas Tuchelin alaisuudessa.

LUE MYÖS: