Huuhkajat-hyökkääjä Marcus Forss kirjautti lauantaina tililleen syötön Hullin ainoaan maaliin, Mestaruussarjan ottelussa Lutonia vastaan. Turkulainen tuli kentälle varttia ennen täyttä aikaa, ja alusti lisäminuuteilla Tom Eavesin osuman. Sarjataulukossa nyt kolmantena keikkuva Luton oli tässä kuitenkin vaiheessa jo ehtinyt iskeä kolmesti. Hull roikkuu 20. sijalla, tosin 13 pistettä puotamisviivan yläpuolella.

Lutonin edellä Mestaruussarjassa, siis suorien nousijoiden paikoilla, ovat tutut nimet. Mielettömän maalisuhteen 90-32 tähän mennessä tehtaillut Fulham on edelleen piikissä. Mökkiläiset ovat pelanneet yhden ottelun lauantaina Huddersfieldin selkeästi kaatanutta Bournemouthia edellä – piste-eroa joukkueilla on kahdeksan yksikön verran.

Cherries kaatoi Terriersin John Smith’s Stadiumilla lukemin 0-3. Se on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Luton, ja pitää silti kolmossijaan nähden kuuden pinnan hajurakoa.