Matty Cash on allekirjoittanut Aston Villan kanssa uuden jatkosopimuksen.

Kyseessä on viisivuotinen sopimus, joka siten pitää Cashin lähtökohtaisesti seurassa kesään 2027 asti.

Aston Villa tiedotti Cashin jatkosopimuksesta maanantaina.

Cashin tulevaisuus on ollut puheenaiheena jo pitkään, sillä La Ligan hallitseva mestari Atlético on ollut jo pitkään kiinnostunut hänestä. Atlético on halukas hankkimaan Cashin kesällä Kieran Trippierin korvaajaksi. Trippier siirtyi Atléticosta Newcastleen tammikuussa.

Cash jää Atléticon kiinnostuksesta huolimatta birminghamilaisseuraan.

– Olen onnellinen. Tämä on jälleen yksi hieno päivä minulle ja perheelleni. Tämä on uusi askel oikeaan suuntaan. Haluan vain kehittyä päivittäin, tehdä kovasti töitä ja parantaa itseäni pelaajana. Haluan kiittää seuraa jatkosopimuksesta. En voi kiittää heitä tarpeeksi.

Puolan A-maajoukkueen vahvuuteen syksyllä liittynyt Cash muistuttaa, miten suuri seura Aston Villa on.

– Minulla on loistavat välit kannattajien kanssa. Olen hyvin sitoutunut pelaaja ja toivottavasti he näkevät sen. Meillä on täällä loistava kannattajakunta. Aston Villa on niin suuri seura ja olen ylpeä siitä, että saan pukea tämän paidan viikottain päälleni.

Matty Cash

@mattycash622
Delighted to extend my stay here at Aston Villa for another 5 years. Loving my time here and can’t wait to continue this exciting journey. Thanks to gaffa and everyone at the club for giving me this opportunity and especially to you fans for the continued support 💜💜 UTV