Ex-huippupelaaja Rio Ferdinand arvelee, että Chelsean toppari Antonio Rüdiger saattaa jälkikäteen katua käytöstään Mestarien liigan Real Madrid -ottelun yhteydessä.

Silminnähden pettynyt Rüdiger tönäisi loitommalle kotijoukkueen David Alaban, joka saapui lohduttamaan häntä päätösvihellyksen jälkeen.

Lue lisää: Chelsean hurja taistelu ei riittänyt – tuttu mies murskasi haaveet Mestarien liigan välieräpaikasta

– Se on tunteikasta. Enkä usko, että hän välttämättä haluaisi reagoida tuolla tavalla tai nähdä noita kuvia, mutta tuota tunnetta ei voi kontrolloida. Olemme kaikki kokeneet sen isojen pelien jälkeen, Ferdinand kommentoi BT Sportilla.

Ferdinand myönsi itsekin sanoneensa ja tehneensä asioita, joita katuu.

– Jos näet pukuhuoneita pelien jälkeen… kuvitelkaa tuo pukuhuone. Siellä lentää esineitä. Minä hakkasin seiniä, välillä potkin ihmisiä! Chelsean kotiareenalla potkaisin vahingossa jotakuta. Ei sitä tehdä tarkoituksella, vaan kyse on hermojen menettämisestä.

Ferdinandin mukaan on kuitenkin hyvä asia, että tunne, välittäminen ja voitonhalu näkyvät kentällä. Chelsean Pelaajat tietävät, kuinka lähellä jatkopaikkaa he olivat.

Kolmen maalin johdossa käväissyt Chelsea voitti Real Madridin 3–2 puolivälierien toisessa osassa, mutta Real Madrid eteni jatkoon yhteismaalein 5–4.

Lähde: Metro