Leicester eteni torstaina Konferenssiliigan välieriin kaatamalla PSC Eindhovenin vieraissa 2-1, joka jäi maalittoman avausosan myötä otteluparin lopputulokseksi.

Kotijoukkue siirtyi johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla Leicesterin avittamana. Vieraiden keskikenttäpelaaja Youri Tielemans syötti pelinavausvaiheessa pallon suoraan Mario Götzelle, joka petasi tekopaikan Eran Zahaville, ja israelilaishyökkääjä latasi pelivälineen takakulmaan.

Leicesterin tasoitusta odotettiin 77. minuutille asti. Ayoze Pérez harhautti PSV-puolustajan päätyrajalla ja pelasi pallon takaviistoon James Maddisonille, joka latasi voimakkaan kudin sisään.

Kymmenen minuuttia myöhemmin Leicester iski otteluparin voittomaalin. PSV:n maalivahti Yvon Mvogo torjui vielä Patson Dakan yrityksen, mutta irtopallo tuli Ricardo Pereiralle, joka laukoi vieraat välieriin.

Konferenssiliigan muut välieräjoukkueet selviävät myöhemmin torstaina. Leicesterin vastustajaksi tulee joko FK Bodø/Glimt tai AS Roma, joka hävisi ensimmäisen osan 1-2. Kaavion toisella puolella välieräpaikoista taistellaan otteluissa Slavia Praha – Feyenoord (3-3) ja PAOK – Marseille (1-2).