Keskiviikkoiltana pelataan neljä valioliigaottelua. Stamford Bridgellä Chelsea kohtaa Arsenalin. Joukkueiden tilanteet sarjassa poikkeavat melkoisesti; siinä missä isäntien sija tullee loppuun saakka olemaan kolmas, tappelevat vieraat ainakin jonkinlaisiin europeleihin oikeuttavista sijoista. Thomas Tuchelin ja Mikel Artetan valitsemat kokoonpanot heijastelevat tätä jakoa, sekä Arsenalin kolmen ottelun mittaista tappioputkea.

Romelu Lukaku nousee poikkeuksellisesti Bluesin avaukseen, Kai Havertzin jäädessä penkille.

Chelsea FC

@ChelseaFC
Your Chelsea team news tonight! 🔵

#CheArs

Arsenal-puolustuksesta Cedric Soares putoaa penkille, Rob Holdingin noustessa avaukseen.

Arsenal

@Arsenal
🚨 TEAM NEWS

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Nketiah leads the line
🇪🇬 Elneny joins the midfield
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Holding comes into the back-line

🙌 COME ON ARSENAL

#CHEARS

Chelsea-Arsenal alkaa kello 21.45 Suomen aikaa. Samanaikaisesti potkaistaan käyntiin Evertonin ja Leicesterin kohtaaminen sekä Newcastlen ja Crystal Palacen välinen ottelu. Kello 22 keskinäisen vääntönsä aloittavat Manchester City ja Brighton.