Mohamed Salah ei jättänyt epäselväksi, millaisin fiiliksin hän lähtee Mestarien liigan loppuotteluun Real Madridia vastaan.

Liverpool selvitti tiensä finaaliin tiistaina ja Real Madrid keskiviikkona. Joukkueet kohtasivat turnauksen loppuottelussa viimeksi keväällä 2018. Tuo ottelu muistetaan ennen kaikkea Loris Kariuksen uran romahduksesta ja toisaalta Sergio Ramosin judoheitosta, jonka myötä Salah loukkaantui ja joutui jättämään pelin kesken.

Jo ennen Real Madridin ja Manchester Cityn keskiviikon ottelua Salah kommentoi, että hän haluaisi Realin voittavan. Kun sitten espanjalaiset voittivat, Salah naputti välittömästi suoran viestin Twitteriin:

– Meillä on kana kynittävänä.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salah’n twiitti kiiri toimittajien välityksellä myös Real Madridin leiriin. Casemirolta kysyttiin egyptiläisen kommentista, johon hän vastasi:

– Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä. Ehkä hän ajattelee niin sen loukkaantumisen vuoksi. Tiedämme, että siitä tulee vaikea peli.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä.

BT Sportin studiossa Rio Ferdinand kommentoi Salah’n viestiä positiiviseen sävyyn.

– Tykkäsin siitä. Hän on suorapuheinen, ottaa haasteen vastaan. Yleensä pelaajat välttelevät tuollaista ja sanovat: ”En tiedä, ei ole väliä, mikä joukkue tulee vastaan”, Ferdinand sanoi.

– Hänellä on selvittämättömiä asioita Real Madridin kanssa. Muistetaan, miten hänen piti jättää pelin kesken Sergio Ramosin taklauksen myötä.

Mestarien liigan loppuottelu pelataan Pariisissa 28. toukokuuta.