Manchester Unitedista kerrotaan joukkueen keskittyvän vain ja ainoastaan tämän kauden positiiviseen päättämiseen. Samaan aikaan on selvää, että suurin piirtein kaikki seuran piirissä haluaisivat unohtaa viimeisen vuoden tapahtumat.

Yksi synkän kauden valopilkuista on ollut ruotsalaislaituri Anthony Elanga. Myös 20-vuotias sanoo Sky Sportsin haastattelussa että fokus on lähiviikoissa – mutta puhuu suurimmalla innolla pidemmällä tulevaisuudessa olevista asioista. Niihin kuuluu ennen muuta saapuva manageri Erik ten Hag.

– Hänen kokemuksensa Euroopassa, ja maineensa itseni kaltaisten nuorten pelaajien kehittäjänä ovat merkittäviä asioita. Hän tuo innostavan jalkapallon Old Traffordille.

– Kaikki alkaa pre-seasonilta ja siitä, miten omaksumme hänen ohjeensa ja taktisen ajattelunsa. Olen hyvin, hyvin innoissani.

Elangan oma ura Unitedin edustusuryhmässä on vielä alussa.

– Olen pelannut tällä kaudella 25 ottelussa ja tehnyt maajoukkuedebyyttini. Henkilökohtaisella tasolla olen oppinut valtavasti. Olen valmis ottamaan askeleen seuraavalle tasolle, ja ajatusmaailmassani jokaisen päivän pitää viedä eteenpäin.