Wolverhamptonin toppari Romain Saïss uskoo, että hänen aikansa seurassa tulee päätökseen tänä kesänä, kun hänen sopimuksensa umpeutuu.

Marokon A-maajoukkueessa 60 kertaa esiintynyt Saïss, 32, on edustanut Wolvesia kesästä 2016 lähtien yli 200 ottelussa.

Sky Sportsin mukaan seura on tarjonnut Saïssille jatkosopimusta, mutta pelaajan itsensä mukaan lähtö näyttää todennäköisemmältä kuin uusi diili Wolvesin kanssa.

– Olen lähempänä lähtöä kuin jäämistä, kommentoi Saïss Skylle.

– Uskon, että jos kaikesta ei ole sovittu ennen kauden päättymistä, niin se tarkoittaa, että on aika lähteä, koska haluan kaiken olevan selvää ensi kautta ajatellen. Minun on MM-kisojen takia aloitettava kausi oikeaan aikaan. Minun on tiedettävä mahdollisimman ajoissa, mitä minulle käy.

Saïss jäi vielä debyyttikaudellaan Paul Lambertin luotsaamassa ryhmässä rotaatiopelaajaksi, mutta Nuno Espírito Santo teki hänestä luottopelaajansa. Kuluvalla kaudella Saïss on pelannut lähes kaikissa sarjaotteluissa Bruno Lagen tultua viime kesänä Wolvesin päävalmentajaksi.

– Ensimmäinen kauteni oli painajainen, naureskeli Saïss.

– Ensi alkuun ei sujunut hyvin, mutta uskon sen johtuneen myös siitä, että seuran omistajat olivat vasta ostaneet seuran, ja myös heidän oli vaikea tehdä kaikkea haluamaansa, kuten hankkia oikeat pelaajat, oikea valmentaja ja niin edelleen. Se vaati aikaa.

– Sen jälkeen, kun seura valitsi Nunon, he hankkivat oikeat pelaajat auttamaan seuraa, ja toisesta kaudesta lähtien me ryhdyimme rakentamaan yhdessä jotain ja saavutimme hienoja asioita.

Saïss toivoo, että kannattajat muistavat hänet pelaajana, joka antoi aina kaikkensa.

– En ikinä ajatellut, että pysyisin täällä kuusi vuotta, mutta olen todella iloinen, kun olen saanut olla osa tätä projektia. Olen tavannut paljon mahtavia ihmisiä.

– Tämä seura tulee pysymään sydämessäni ikuisesti, sillä yksi unelmistani oli pelata Valioliigassa ja saavutin sen tässä seurassa. Siksi tulin tänne, ensiksi auttamaan seuraa sarjanousussa ja sitten vakituistamaan sen paikan Valioliigassa.

– Jos minun on lähdettävä, niin haluan kiittää teitä tuestanne näinä kuutena vuonna. En ehkä ole paras pelaaja, jonka kannattajat ovat tässä seurassa nähneet, mutta taistelin aina seuran eteen ja tein parhaani. Annoin kaikkeni. Jos he voivat pitää jotain mielessään, niin pitäkää tämä.