Chelsea ja Liverpool iskevät lauantaina yhteen Wembleyllä FA Cupin finaalissa.

Chelsea selvitti tiensä finaaliin voitettuaan välierässä Crystal Palacen. Liverpool sen sijaan kukisti Manchester Cityn.

Independentin mukaan Chelsea joutuu tulemaan toimeen finaalissa ilman Mateo Kovačićia. Kovačić loukkaantui keskiviikkoisessa Leeds-ottelussa, kun Daniel James taklasi häntä rumasti ja sai tempustaan suoran punaisen kortin. Kovačić joutui jättämään ottelun kesken puolen tunnin kohdalla.

Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel totesi ottelun jälkeen, että Kovačić loukkasi nilkkaansa ja on siten todennäköisesti sivussa FA Cupin finaalista.

– En ole lääkäri ja meidän on odotettava tarkempia tutkimuksia, mutta on hyvin epätodennäköistä, että hän voisi pelata lauantaina. Meille se on todella surkea uutinen. Jos hän on sivussa, olen hyvin pettynyt, koska hän olisi ollut selvä avauskokoonpanon pelaaja, Tuchel totesi.

28-vuotias Kovačić kuuluu Tuchelin ehdottomiin luottopelaajiin. Hän on pelannut tällä kaudella 43 ottelussa.